Ποτέ δεν ξεχνάς την πρώτη σου μπουκιά

Ξεκινήσαμε την Yiayia Pies την πίτα της γιαγιάς, επειδή πιστεύουμε πως οι αγνές, παραδοσιακές χειροποίητες πίτες σαν αυτές που έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας δεν πρέπει να χαθούν. Ό,τι αξίζει οφείλει να μοιράζεται.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ YIAYIA PIES

Οι άνθρωποι που στελεχώνουμε τη Yiayia Pies είμαστε πρώτοι απ’ όλους που επιζητούμε μια ποιοτική και διατροφικά ισορροπημένη επιλογή στην καθημερινότητά μας.

Με γνώμονα, λοιπόν, την παράδοση της Μεσογειακής διατροφής, την αυθεντικότητα, τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και τις πλούσιες α’ υλες που παράγει ο ελληνικός τόπος, ιδρύσαμε την Yiayia Pies προκειμένου να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Στη Yiayia Pies δημιουργήσαμε αυθεντικές χειροποίητες πίτες απαράμιλλης νοστιμιάς και πλούσιας διατροφικής αξίας με φρέσκα συστατικά που αποτελούν μέρος της Μεσογειακής διατροφής και δεν βαραίνουν το στομάχι.

Εκτός όμως απ’την αδιαπραγμάτευτη υψηλή ποιότητα και γεύση, ενδιαφερόμαστε για την ευκολία σας. Έτσι παρέχουμε τις χειροπίτες μας σε εύχρηστες και λειτουργικές συσκευασίες ώστε να μπορείτε να τις απολαμβάνετε γρήγορα και χωρίς κόπο κάθε στιγμή της ημέρας.

about3

Οι Πίτες της -δικής μας- γιαγιάς

Πίσω από κάθε ωραία ιστορία υπάρχει μια πολυμήχανη Ελληνίδα γιαγιά. Έτσι και στη δική μας ιστορία, η γιαγιά μας ήταν αυτή που μας μύησε στον πλούτο της Μεσογειακής διατροφής. Με τις χειροποίητες πίτες της χάραξε στις μνήμες μας απαράμιλλες γεύσεις και αρώματα της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης.

Η γιαγιά ήταν πολίτισα, ήταν αρβανίτισα, ήταν από τη Χαλκιδική, από τα Γιάννενα δεν έχει σημασία ο τόπος. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έπαιρνε κάτι απλό και με τα χέρια της το μεταμόρφωνε σε κάτι μαγικό και γευστικό. Την πίτα της γιαγιάς.

customer reviews